André

IMG_4080.jpeg

Mijn naam is André Uittenbogert.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit. Ik voelde diep in mijn wezen dat er meer moest zijn dan wat ik om me heen waarnam. Dit leidde tot een zoektocht waarin ik vele, vele workshops, seminars, trainingen en therapieën heb gevolgd.

Het begon allemaal met de zin: Er moet een andere manier zijn om dit leven te ervaren. Hierop begon ik elk spiritueel zelfhulpboek te lezen dat ik te pakken kon krijgen. Elk boek leidde weer tot een andere. Wanneer er een therapie of workshop werd aanbevolen dan volgde ik die.

Zo heb ik een opleiding gevolgd tot ademtherapeut, deed ik Indiaanse zweethutten, volgde ik Tantra, deed ik ‘helende reizen’ bij Brandon Bays, liep ik over hete kolen, dronk ik Ayahuasca en deed ik aan yoga en meditatie.

Elke spirituele weg die ik bewandelde droeg bij aan mijn eigen ontwikkeling, maar ik bleef het gevoel houden dat er meer moest zijn.

Tijdens mijn zoektocht kwam “Een cursus in wonderen” op mijn pad. Dit boek veranderde mijn leven op slag. Ik wist dat ik iets in handen had dat mij kon helpen de aard van het universum te begrijpen. De cursus is een levenslange training in het herkennen van jouw (on)bewuste keuze voor het ego en een andere keuze te maken. Het vraagt een constante waakzaamheid en alertheid op de keuzes die je maakt in je denkgeest (mind).

Een cursus in wonderen is vooral gericht op je manier van denken en geeft geen richtlijnen hoe je in de wereld moet leven, of hoe je met je lichaam moet omgaan.

Vanuit een behoefte op een liefdevolle manier met mijn lichaam om te gaan voelde ik de inspiratie om Chi Neng Qigong te volgen. Het begon met een paar privé sessies thuis. Maar van binnen voelde ik dat ik meer wilde. Daarop besloot ik samen met mijn man Tom Uittenbogert de opleiding instructeur Chi Neng Qigong level I te volgen. Deze hebben wij beiden succesvol afgerond. Via Chi Neng kon ik alles wat ik geleerd had op denkgeest niveau integreren in mijn lichaam. Bovendien geeft mijn lichaam aan waar er nog zaken zijn die opgelost willen worden. Vooral level II , de Body & Mind training is daarin uiterst behulpzaam.

Samen met Tom wil ik heel graag mensen ondersteunen in hun eigen zoektocht, en daarbij combineer ik mijn rol als instructeur en tolk gebarentaal, zodat ook dove en slechthorende mensen toegang hebben tot onze lessen.

Mijn doel is iedereen de kans te geven het beste uit zichzelf te halen, en ze te ondersteunen de keuzes te maken die daartoe leiden.