Introductiedag Chi Neng Qigong

Ervaar het zelf

Chi Neng Qigong is een bewegingsleer waarbij je lichaam en geest met elkaar verbindt. Het helpt je fysiek, mentaal en emotioneel in balans te blijven. Iedereen kan meedoen. Of je nou jong, oud, ziek of gezond bent, het vitale effect is voor iedereen merkbaar.

Door de rek- en strekoefeningen met een bepaalde beweging te maken, voorkom je blokkades in het lichaam. De bewegingen die je maakt, hebben een meditatief effect en helpen je alle stress loslaten en te focussen op rust en balans.

Je maakt de bewegingen staand of zittend. Al met 15 minuten oefenen per dag voel je meer energie. Je ervaart meer focus en rust in je hoofd. Dat is goed voor je gezondheid. Maar ook om de vorm van je dagelijks leven meer rust en stabiliteit te geven.

Laat de energie weer stromen

Zit jij met gezondheidsklachten? Ben je vaak moe of uitgeblust? En zit je er mentaal en emotioneel helemaal doorheen? Heb je geen ervaring met Chi

Neng Qigong en heb je interesse? Kom dan naar de introductiedag en ervaar de krachtige werking van Chi Neng Qigong. Wees welkom. Deze dag wordt gegeven en begeleid door ervaringsdeskundigen.

Oefenen met ervaringsdeskundige

Tijdens de introductiedag begeleid de gediplomeerde Chi Neng Qigong- instructeur je met oefeningen. Je krijgt inzicht in de theorie en praktische handvatten (met ondertiteling) om zelf thuis te oefenen.

Voor mentale rust en fysieke fitheid

Chi Neng Qigong verbetert je kracht, flexibiliteit en concentratie. De bewegingen brengen je in balans en versterken je immuunsysteem.
De positieve effecten van Chi Neng Qigong op een rijtje:

 • Je verbetert je lichaamshouding.
 • Je ervaart minder tot geen stress meer.
 • Het lichaam wordt sterker en fitter.
 • Na ziekte of blessure herstel je sneller.
 • Je geniet meer van het leven.

Al met 15 minuten oefenen per dag voel je meer energie. Je ervaart meer focus en rust in je hoofd. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook om je dagelijkse leven vanuit rust en stabiliteit vorm te geven.

We doen de volgende oefeningen:

 • De Warming-up
  Je bereidt je lichaam voor op de oefeningen. Deze oefening zorgt ervoor dat iedere dag de energie gelijk door je hele lichaam stroomt.
 • De Lift Qi Up
  Van oorsprong een van de belangrijkste medische bewegingsvormen. Balans in lichaam, hart en hoofd.
 • *De 3-CM *
  Een staande meditatieve oefening die je krachtig maakt.
 • De Wall squats
  Een actieve oefening die je hoofd rustig maakt en je rug sterk en soepel.

Met Chi Neng Qigong voel je je vitaler en sta je krachtiger in het leven! Ben jij benieuwd wat Chi Neng Qigong voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor de introductiedag.

Wanneer:

Tijd:

10:00 - 16:00

Locatie:

Chi Neng Instituut
Bakenbergseweg 72 
6814 MK Arnhem

Tarief:

€ 119,- (fysiek)

€ 99,- (online)

Instructeur(s):

instructeur(s)
 • Tom Uittenbogert

  NameTom Uittenbogert

 • Arianne de Zwart

  NameArianne de Zwart

← Terug naar agenda

Wil je meedoen?

Meld aan

Niet verplicht