Tom

a9c4b4fd-bf41-4060-9344-2cecb9a07399.jpg

Mijn naam is Tom Uittenbogert. Ik ben Polyenergetisch therapeut/coach/ instructeur Qigong Level 1, getrouwd en hoogsensitief.

Ik ben destijds begonnen als docent Nederlandse Gebarentaal op de Hogeschool van Utrecht. Totdat ik merkte dat ik in mijn werk het echte contact met mensen miste. Daarom heb ik ervoor gekozen om mij toen te laten omscholen.

 In die periode heb ik ook veel over mijzelf geleerd. Ik wist niet beter dan dat ik mij aanpaste in mijn leven, net als veel hoogsensitieve personen. Waren de keuzes in mijn leven míjn keuzes, of waren die keuzes gemaakt door anderen of de tijd? Of waren die keuzes gemaakt doordat ik deed wat van mij verwacht werd?

Voor mij is het belangrijk mijn hoogsensitiviteit positief te benaderen én vooral te accepteren. Ik heb mijzelf lang genoeg ‘anders’ gevoeld in deze maatschappij. Ik heb lang genoeg gedacht dat het aan mij lag, dat ik alles zo intens beleefde. Nu weet ik dat het hoogsensitiviteit is en kan ik hiermee omgaan. Ik hoop dat ik jou dat ook mag leren. Zodat je gaat inzien dat het een mooie eigenschap is, in plaats van een last. Door verschillende opleidingen en het volgen van diverse seminars op het gebied van coaching/therapie en persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd wat ik wil in dit leven. Ik hou van mensen en de verbinding die mensen met elkaar kunnen hebben. Van hoe mensen zich gedragen, hoe mensen reageren, hoe mensen de dingen doen die ze doen en waaróm ze het doen. Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten. Waar word jij gelukkig van en wat heb je nodig om dit te bereiken? Als coach/ therapeut en als instructeur Level 1 Qigong begeleid ik je graag met jouw persoonlijke ontwikkeling.   

Hier wil ik jou graag onderstteunen bij het krijgen van inzicht en zelfbewustzijn. Dat is waar mijn passie ligt. Samen gaan we aan de slag met het wegnemen van belemmeringen of overtuigingen, waardoor je weer optimaal van het leven kunt genieten. Ik wil dat jij van jezelf ziet wat een mooi - hoogsensitief - mens je bent! ​

Mijn doel is om jou weer bewust te laten zijn van je eigen ik. Je te ondersteunen in wie je bent en wat je wilt. Zodat je met nieuwe inzichten over jezelf weer positief en vol vertrouwen in het leven kan staan.